måndag 26 december 2016

Årets sista vecka 2016

Annandag jul har gått ut på att packa upp, tvätta, tvätta och åter tvätta. Sen matinköp till skillnad från alla andra kylskåp i juletid så var vårt alldeles tomt,  men nu är det åtgärdat. Huvva va mörkt det är, korta dagar å långa kvällar. Väntar att det ska blåsa upp, varning för att stormen Urd är på väg.
Tisdag fortsätter tvätta och Gunnar åkte för att fiska (ingen fångst). På kvällen jobbade jag. Det har blåst lite idag lite känning av stormen Urd som drabbat Västsverige och Norge.
Onsdag och torsdag jobbade jag, och tagit reda på tvätten, tråkgöra.  Klippte mig på torsdag gjort mig nyårsfin. Vädret är mera vårlikt än vintrigt + 5 och regnar. 
Jobbade några timmar på fredag. Gunnar fiskade utan fångst fisken är inte på hugget.  Det regnar och är+7 grader. ... Har gjort ostkorgar och grönkålschips lagt räkor i marinad förberedelser inför nyårsafton. Nyårsafton +grader och blåsigt I-L & Janne kom vid 15-tiden och vi kollade på V75 innan vi åt nyårsmiddag. Skålade in det nya året med bubbel sen gick vi till sängs. Nyårsdagen plockades resten av julen bort och vi tog en kort promenad i snömodden med blankis under, svinhalt trots dubbskor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar