lördag 28 januari 2012

Dag 9-10

Igår gjorde vi ingenting bara lata oss, det är väl det man ska på sem. Gunnar har haft känning av magen,så vi hoppade över lunchen och gick direkt på middagen.Åt gott jag kyckling å G. åt fisk med pot.mos (bra för magen).
Idag har vi bokat catamaranbåt till Chumpon en resa på ca 3 tim.Checkade ut från hotellet och när de räknat ihop allt (1frukost,1lunch,1middag,2nätter) så blev det 3560THB = 875kr ca. Vi tyckte det var billigt  det var ju inkl. båtresan(2000THB=500kr), vi upptäckte senare att de glömt ta bet. för bungalowen . So What?
Kom till Chumpon checkade in på Chuan Phun lodge, de hade tyvärr inget rum med balkong så vi får nöja oss med ett utan i 2dgr sen skulle vi få havsutsikt, stannar här några dagar här är det inte så "turistiskt" men trevligt.

4 kommentarer:

  1. Hej!
    Vi sitter i Västanede och har -7, vi har ätit fläskfile och pressad potatis. Det kostade ca 100 kr för tre pers. Vi dricker vin och myser i kylan. Hälsningar Sten-Göran, Yvonne och Tora.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det gör ni rätt i. billig middag men är det inklusive vinet? Kram till er alla!

      Radera
  2. Varför reste ni så snabbt uppåt landet? Är det bättre väder där än i Krabi-trakten? Kram

    SvaraRadera
  3. Vädret var det inget fel på men vi kände oss lite nöjda på Krabi varit där några gånger nu, och det är sååå mycket svenskar där liknar snart Phuket.Vi ville se nåt nytt helt enkelt. Kramiz

    SvaraRadera